torstai 29. maaliskuuta 2012

Ruma, mutta hyvä


Ruma, mutta hyvä

Makeahkoa valkoviiniä
2cl Passionlikööriä
2cl mansikkapyrettä
Spriteä
Sitruunan viipale
Jäitä

Lisää kaikki ainekset isoon lasiin, ja sekoita kunnolla! Kaikista parasta olisi oikeista ja tuoreista mansikoista tehty sose, mutta käytin tässä nyt mansikkamössöä, joka muistutti lähinnä lirua hilloa. Valkkari voi olla melkein minkälaista vaan, tosin mielellään ei aivan hirmusen kuivaa.

Tämä nyt on tälläinen perusdrinksu, ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta erittäin hyvää ja raikasta kuitenkin! Tätä kun hömpsäisee, mieli matkaa välittömästi etelän auringon alle, lämpöinen tuuli hyväilee ja kaikki miehet ympärillä muuttuu  peräbaarin plösöjuntesta kuumiksi biitsivahdeiksi (jos pistää silmät kiinni ja oikein kuvittelee)! Minulla on tästä tosin jo mielessä paranneltu versio. Sekin pääsee tänne blogin arkistoihin kunhan saan blenderin ja oikeita mansikoita käsiini.

Tänään kuppilaamme saapui terassikalusteet ja sekös jos mikä tietää kesää! Pääsiäisen jälkeen pääsee jo terassille! 
Tänään muuten muuan kanta-asiakkaamme, joka on Pariisista kotoisin, kirjoitteli mulle minimatkaoppaan parhaista ravintoloista, klubeista ja kahviloista siellä! Oujea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti