sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tulista potkua talven juomiin


Rakkaat tuhannet lukijani. Joulu on juuri ovella ja ulkona on paukkuu pakkanen niin maan perkeleesti. Täten haluan terästää kuumat juomanne tämän talven tulisella lempparillani, niin että lumiukot sulaa jo tätä lukiessaan! Olkaat ja hyvät! 

Fireball-glögi

Parisen desiä glögiä
4 cl Fireball Cinnamon Whiskyä
Manteleita ja rusinoita asiaankuuluvasti.
Kanelitanko

Mittaa kuuman glögin sekaan 4 cl Fireball-kaneliviskiä, lisää halutessasi kanelitanko, rusinoita ja manteleita. Tarjoile kuumajuomalaseista kera pipareiden! On nimittäin aivan helkkarin hyvä yhdistelmä tämä glögi ja pientä tulisuutta antava Fireball. Uskaltaisin jopa väittää että tässä on tämän joulun paras juoma. Ja ensi joulun. 

Väisty minttukaakao, täältä tulee Chilikaakao

Pari desiä kuumaa kaakaota
4 cl Fireball Cinnamon Whiskyä

Mittaa kaakaon sekaan kaneliviski, koristele kermavaahtotupsulla ja kaakaojauheella! Tästä uusi röyhkeän asenteellinen klassikko laskettelupäivän päätteeksi!


Innostuinpas vähän askartelemaan näin joulun kunniaksi! Matkin muutamia bloggailijoita ja väkersin itsekin pienet ja söppänät piparitalot glögimukien reunoille. En yleensä jaksa innostua tämmösistä, enkä varsinkaan jaksa piipertää pikkuräpellyksien parissa, mutta nämä jotenkin sulattivat sydämeni. Teinpäs niitä parit joululahjoiksikin, kelle lie päätyvät...?



Näinpä toivotan kaikille oikein herkullista joulua! Kerätkäähän rasvakerrosta pakkasien varalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti